Digicom.sk


Internetový obchod
RSS
Nákupný košík (0)
Registrácia / Prihlásenie
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Kategórie Výrobcovia
katZábava
katIMPORTY
katKANCELÁRSKA TECHNIKA
katTELEKOMUNIKAČNÁ TECHNIKA
katFOTOTECHNIKA
katVÝPOČTOVÁ TECHNIKA
katSOFTWARE
katSPOTREBNÁ ELEKTRONIKA
katELEKTRONIKA
katBIELA TECHNIKA
katNETWORKING
katVOĽNÝ ČAS
katDETSKÝ TOVAR
katAUTO-MOTO
katKEF
Podporované platby
Elektronická platba kartou
Elektronická platba prostredníctvom TatraPay
Elektronická platba prostredníctvom VUBPay
Reklama

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.digicom.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Digicom, s.r.o.  IČO:36003107 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na obchod@digicom.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta, UPS, Gais

*
Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Digicom, s.r.o.
Predmestská 81
Žilina 01002
Volajte:
Žilina
tel+ 421 41 7001030
Fax
tel+ 421 41 7234401
Mobil
tel+ 421 907 887395
Píšte:
E-mail obchod
eobchod@digicom.sk
E-mail servis
eservis@digicom.sk
E-mail reklamácie
ereklamacie@digicom.sk
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 22.04.2017.
Reklama
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba kartou
Platba prostredníctvom TatraPay
Platba prostredníctvom VUBPay
© Digicom, s.r.o. 2016, 42
Navštívte digicom.sk u ShopMania NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Heureka.sk - Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov Mobily Surf.sk <e-nakupovanie.sk - katalóg internetových obchodov Tovar.sk TOPlist topshopping - elektro eshopy
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok