0

Xavax potravinárska vazelína (silikónové mazivo) OKS 1110, 20 g



Xavax potravinárska vazelína (silikónové mazivo) OKS 1110, 20 g

Kód produktu:111177
Výrobca:Xavax
Dostupnosť: Skladom 3+ ks
Vaša cena s DPH:10.66 €  
 8.8833 €   bez DPH




Vlož do nákupného košíka:  ks

Popis produktu

- špeciálne silikónové mazivo pre použitie ako tesnenie/lubrikant v kuchyniach, kúpeľniach, domácnostiach a dielňach - pre variace komponenty a tesnenia v plne automatických kávovaroch, nádobách na mlieko, spojoch atď. - môže byť použitý na lubrikáciu kuchynských zariadení ako napr. univerzálnych krájačov, mixérov, kuchynských robotov atď. - vhodný aj pre studené/teplé vodovodné ventily v sanitárnych zariadeniach a kúrení alebo potravinárskom priemysle - vysoká efektivita vďaka výbornej priľnavosti ku všetkým materiálom - neutrálny k plastovým materiálom a elastomerom - konzistentné vlastnosti: nevysychá, nestvrdne a netečie - odolný voči studenej a horúcej vode, acetónu, etanolu, etylén glykolu, glycerínu a metanolu - toxicky nezávadný a testovaný v súlade s nemeckou smernicou LFGB - nezanecháva pach ani chuť - bezpečný pri použití s potravinami - testovaný DVGW v súlade s normou DIN EN 377 - vhodný pre teploty v rozsahu od -40°C do +200°C - priehľadné silikónové mazivo (potravinárska vazelína) - obsah: 20 g - vyrobené v Nemecku Informácia pre spotrebiteľa Použitie: - dôkladne vyčistite miesto, kam chcete prípravok aplikovať - aplikujte rovnomerne v tenkej vrstve - nenanášajte príliš veľa maziva Vždy sa riaďte pokynmi výrobcu zariadenia. Plastové materiály na báze silikónu, napr. silikónová guma, sa môžu čiastočne rozpustiť pôsobením silikónového maziva. Po otvorení spotrebujte do 36 mesiacov a skladujte pri teplote medzi 0°C až +40°C. Releases: NSF H1 reg. no. 124381 beer froth; KTW seals D2 DVGW DIN EN 377 reg. no. NG-5162BL0482

 

Part číslo:
4047443173539
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok